Вибачте, але я мушу розказати пригодою, яка пригодилася у мене того самого тижня, і це було.... Моя крихітка вимовила бажання, щоб я зробила один особливе до великої події. Я, звісно ж, звичайно, почала гортати рецепт на просторах кулінарних блогах і отримала несподіванку. Промучилася цілих півтора години свого життя, переходячи від сайту до черговий кулінарний портал! Одні варіанти здавалися надто складні, інші варіанти - із недоступними інгредієнтами, решта - із купою реклами. І раптом раптово я мені спало на думку про існування цей дивовижний сайт і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - прекрасний рішення! Ця знахідка був настільки настільки детальним, що в результаті навіть моя 12-річна донька несподівано змогла молодій взяти участь. В результаті ми створили ніби з журналу торт, і він перетворився на головним хітом святкового столу. Тепер усі мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "В якому місці я відкрила такий неймовірно класний рішення?"
Сайт
Для, хто зазвичай цікавиться приготуванням, а злиться через безлад серед кухонному просторі!
-
LenoraJuige