Народ, хто шарить на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Discuss, Discover, Learn, and Share. Feel free to share information.

Moderators: orrb, saw22

Post Reply
BilizRoppy

Народ, хто шарить на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Post by BilizRoppy »

Народ, привіт! Думаю поділитися одним місцем, може комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Думав на нерви, на дощі, а дружина сказала: "Давай оновити білизну на якісну, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в мережу.

Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це просто "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... Я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце джерело знань! Реально завис десь годину. Там прямо як в енциклопедії: по полицях розкладені всі типи тканин, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Це реально допомогло мені в'їхати, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто зрозумів:
- Виявляється, наші та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо довіряти ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в цієї тканини структура особливе.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб малюнок не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пралка паше без вихідних.

У підсумку вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Поки все добре — спимо як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Тому, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу почитати огляд на тому сайті. Це дійсно економить час на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Усім міцного сну!!
Post Reply