Народ, привіт! Думаю поділитися одним місцем, може комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Думав на нерви, на дощі, а дружина сказала: "Давай оновити білизну на якісну, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в мережу.
Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це просто "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... Я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Народ, оце джерело знань! Реально завис десь годину. Там прямо як в енциклопедії: по полицях розкладені всі типи тканин, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Це реально допомогло мені в'їхати, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів особисто зрозумів:
- Виявляється, наші та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо довіряти ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в цієї тканини структура особливе.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб малюнок не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пралка паше без вихідних.
У підсумку вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Поки все добре — спимо як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не електризується.
Тому, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу почитати огляд на тому сайті. Це дійсно економить час на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Усім міцного сну!!
Народ, хто шарить на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт
-
BilizRoppy